Política de Privacitat

De conformitat amb el que s’estableix a la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de INTURMOBLE, S.L. amb CIF B17435470 i domicili social situat a C/ Garrotxa 16, 17180 Aiguaviva, per tal de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. En compliment amb la normativa vigent, INTURMOBLE, S.L. informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les vostres dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per als fins esmentats.

INTURMOBLE, S.L. informa que procedirà a tractar les dades de forma lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que INTURMOBLE, S.L. compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que us confereix la normativa vigent en protecció de dades podreu exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de aquests, dirigint la vostra petició a l’adreça postal a dalt indicada o al correu electrònic info@inturmoble.com

Es pot adreçar a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *